Νομική ειδοποίηση και πολιτική απορρήτου


Νομική ειδοποίηση και πολιτική απορρήτου

Νομική ειδοποίηση και πολιτική απορρήτου

Trouve en ligne ανήσυχος   τα δικαιώματα των ατόμων, ιδίως όσον αφορά την αυτοματοποιημένη επεξεργασία και την επιθυμία διαφάνειας με τους πελάτες της, έχουν θεσπίσει μια πολιτική που καλύπτει όλες αυτές τις θεραπείες, τους στόχους τους και τους τρόπους δράσης τους τη διάθεση των ατόμων έτσι ώστε να μπορούν να ασκήσουν καλύτερα τα δικαιώματά τους.  

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο   :   https://www.cnil.fr/

 

Η τρέχουσα ηλεκτρονική έκδοση αυτών των Όρων Χρήσης είναι η μόνη αντίθετη καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης του ιστότοπου και μέχρι να αντικατασταθεί μια νέα έκδοση.

Άρθρο 1 - Αναφέρεται   νομικός

1.1   Site (εφεξής "   την τοποθεσία   «)   : Trouve en ligne

 

1.2   Εκδότης (στο εξής "   εκδότης   «)   :   ATC WEB MOVER LTD

  υπόλοιπα:   Meden Rudnik Blok 217   , Βουλγαρία 8112

ΑΦΜ:   BG204613757

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :   contact@trouveenligne.com

 

1.3   Υποδοχής (εφεξής "ο οικοδεσπότης")   :  

 

[ Βρείτε το σε απευθείας σύνδεση ] φιλοξενείται από   LWS.fr , της οποίας η έδρα βρίσκεται   στην 4 Rue Galvani 75838 Παρίσι - Cedex 17   ΓΑΛΛΙΑ 

 

 

Άρθρο 2 -   Πρόσβαση στον ιστότοπο

Η πρόσβαση στον ιστότοπο και η χρήση του προορίζονται αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο και οποιαδήποτε πληροφορία ή δεδομένα που περιέχονται σε αυτόν για εμπορική, πολιτική, διαφήμιση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή εμπορικής προσέλκυσης και ιδιαίτερα για την αποστολή ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Άρθρο 3 -   Περιεχόμενο του ιστότοπου

Όλες οι μάρκες, οι φωτογραφίες, τα κείμενα, τα σχόλια, οι εικόνες, οι κινούμενες ή μη κινούμενες εικόνες, οι ακολουθίες βίντεο, οι ήχοι, καθώς και όλες οι εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργήσει αυτό το site και γενικότερα όλα τα στοιχεία που αναπαράγονται ή χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο είναι προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία.

Είναι η πλήρης ιδιοκτησία του εκδότη ή των συνεργατών του. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιπροσώπευση, χρήση ή προσαρμογή, σε οποιαδήποτε μορφή, όλων ή ορισμένων από αυτά τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του εκδότη, απαγορεύεται αυστηρά. Το γεγονός ότι ο εκδότης δεν κινεί τη διαδικασία όταν λάβει γνώση αυτών των μη εξουσιοδοτημένων χρήσεων δεν αποτελεί αποδοχή των εν λόγω χρήσεων και άρση της δίωξης.

Άρθρο 4 -   Διαχείριση Ιστοσελίδας

Για την καλή διαχείριση του ιστότοπου, ο εκδότης μπορεί ανά πάσα στιγμή   :

-    να αναστείλει, να διακόψει ή να περιορίσει την πρόσβαση σε όλο ή μέρος του ιστότοπου, να διατηρήσει την πρόσβαση στον ιστότοπο ή σε τμήματα του ιστότοπου σε μια συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών του Διαδικτύου.

-    να αφαιρέσετε τυχόν πληροφορίες που ενδέχεται να επηρεάσουν τη λειτουργία του ή που παραβιάζει τους εθνικούς ή διεθνείς νόμους ή τους κανόνες της Netiquette   ?

-    αναστείλει την ενημέρωση του ιστότοπου.

Άρθρο 5 -   ευθυνών

Η ευθύνη του εκδότη δεν μπορεί να προσληφθεί σε περίπτωση αποτυχίας, αποτυχίας, δυσκολίας ή διακοπής της λειτουργίας, εμποδίζοντας την πρόσβαση στον ιστότοπο ή κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Το υλικό σύνδεσης στον ιστότοπο που χρησιμοποιείτε είναι υπό την αποκλειστική σας ευθύνη. Πρέπει να λάβετε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσετε τον εξοπλισμό σας και τα δικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ιογενών επιθέσεων μέσω του Διαδικτύου. Είστε επίσης   υπεύθυνη μόνο για τους ιστότοπους και τα δεδομένα που επισκέπτεστε.

 

Ο εκδότης δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος σε περίπτωση δικαστικής δίωξης εναντίον σας:

-    λόγω της χρήσης του ιστότοπου ή οποιασδήποτε προσπελάσιμης υπηρεσίας   μέσω   Internet   ?

-    λόγω μη συμμόρφωσής σας με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

 

Ο εκδότης δεν ευθύνεται για ζημιά σε εσάς, σε άλλους ή / και στον εξοπλισμό σας ως αποτέλεσμα της σύνδεσής σας ή της χρήσης του ιστότοπου και δεν θα προβείτε σε καμία ενέργεια εναντίον του.

Αν ο εκδότης υπόκειται σε φιλική ή δικαστική διαδικασία λόγω της χρήσης του ιστότοπου, μπορεί να στραφεί εναντίον σας για να λάβει αποζημίωση για όλες τις αποζημιώσεις, τα ποσά, τις καταδίκες και τα έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν από αυτή τη διαδικασία.

Άρθρο 6 -   Σύνδεσμοι υπερκειμένου 

 

Η εγκατάσταση από τους χρήστες   οποιεσδήποτε συνδέσεις υπερκειμένου με όλο ή μέρος του ιστότοπου   εξουσιοδοτείται από τον εκδότη. Όλοι οι σύνδεσμοι πρέπει να καταργηθούν κατόπιν αιτήματος του εκδότη.  

Οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι διαθέσιμες   μέσω   ένας σύνδεσμος με άλλους ιστότοπους δεν δημοσιεύεται από τον εκδότη. Ο εκδότης δεν έχει δικαιώματα στο περιεχόμενο του συνδέσμου.  

Άρθρο 7 -   Συλλογή και προστασία   δεδομένων

 

Τα δεδομένα σας συλλέγονται από    Trouve en ligne

Προσωπικά δεδομένα: κάθε πληροφορία που αφορά ένα φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί (υποκείμενο των δεδομένων). θεωρείται   αναγνωρίσιμο πρόσωπο το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε όνομα, αριθμό αναγνώρισης ή σε ένα ή περισσότερα συγκεκριμένα στοιχεία, ειδικά για τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική του ταυτότητα.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται στον ιστότοπο χρησιμοποιούνται κυρίως από τον εκδότη για τη διαχείριση των σχέσεων μαζί σας και, εάν είναι απαραίτητο, για την επεξεργασία των παραγγελιών σας.  

 

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται είναι τα εξής:

- Επώνυμο και όνομα

- διεύθυνση

- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

- Αριθμός τηλεφώνου

 

- Χρηματοοικονομικά στοιχεία: ως μέρος της πληρωμής προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στην Πλατφόρμα, ο τελευταίος καταγράφει οικονομικά στοιχεία σχετικά με την πιστωτική κάρτα του χρήστη.

 

 

Άρθρο 8 - Δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και απόκλισης των δεδομένων σας

 

Κατά την εφαρμογή των κανονισμών που ισχύουν για τα προσωπικά δεδομένα, οι χρήστες έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:   :

Το δικαίωμα πρόσβασης   : μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους για πρόσβαση, να γνωρίζουν τα προσωπικά τους δεδομένα, γράφοντας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου   : Contact@trouveenligne.com Σε αυτή την περίπτωση, πριν από την εφαρμογή του εν λόγω δικαιώματος, η πλατφόρμα μπορεί να ζητήσει απόδειξη της ταυτότητας του χρήστη, προκειμένου να ελέγξει την ακρίβειά τους.  

Το δικαίωμα διόρθωσης   : αν τα προσωπικά δεδομένα που κατέχει η πλατφόρμα είναι ανακριβή, μπορούν να ζητήσουν την ενημέρωση των πληροφοριών.

Το δικαίωμα διαγραφής δεδομένων   Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.  

Το δικαίωμα περιορισμού της θεραπείας   Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από την πλατφόρμα να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τις παραδοχές που παρέχονται από το GDPR.  

Το δικαίωμα να αντιτάσσεται στην επεξεργασία δεδομένων   Οι χρήστες μπορούν να αντιταχθούν στα δεδομένα που επεξεργάζονται σύμφωνα με τις παραδοχές που ορίζονται στο GDPR.  

Το δικαίωμα στη φορητότητα   Μπορούν να ισχυριστούν ότι η πλατφόρμα τους παρέχει τα προσωπικά δεδομένα που έχουν παράσχει για να τα μεταδώσει σε μια νέα πλατφόρμα.

Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα επικοινωνώντας μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση   : 

Meden Rudnik Blok 217   , Βουλγαρία 8112

 

Ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο   :

contact@trouveenligne.com

 

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από φωτοτυπία έγκυρης ταυτότητας και να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση στην οποία ο εκδότης μπορεί να επικοινωνήσει με τον αιτούντα. Η απάντηση θα σταλεί εντός ενός μηνός από την παραλαβή της αίτησης. αυτό   Ένα μήνα μπορεί να παραταθεί κατά δύο μήνες, εάν το απαιτεί η πολυπλοκότητα του αιτήματος ή / και ο αριθμός αιτήσεων.

 

Επιπλέον, καθώς ο νόμος αριθ. 2016-1321 της 7ης Οκτωβρίου 2016, οι άνθρωποι που το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να οργανώσουν την τύχη των δεδομένων τους μετά το θάνατό τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο του CNIL   :   https://www.cnil.fr/.

 

Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν καταγγελία στο CNIL στον ιστότοπο CNIL   :   https://www.cnil.fr .  

 

Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα στην Πλατφόρμα πριν καταθέσετε μια αξίωση με το CNIL, επειδή είμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε το πρόβλημά σας.  

 

Άρθρο 9 - Χρήση δεδομένων

 

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από τους χρήστες αποσκοπούν στην παροχή των υπηρεσιών της πλατφόρμας, στη βελτίωση τους και στη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. Η νομική βάση της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ του χρήστη και της πλατφόρμας. Συγκεκριμένα, οι χρήσεις είναι οι ακόλουθες   :

 

- Πρόσβαση χρηστών και χρήση της πλατφόρμας   ?

- διαχείριση της λειτουργίας και βελτιστοποίηση της πλατφόρμας   ?

- εφαρμογή στήριξης από τους χρήστες   ?

- επαλήθευση, ταυτοποίηση και πιστοποίηση στοιχείων που διαβιβάζονται από τον χρήστη   ?

- προσαρμογή των υπηρεσιών με την εμφάνιση διαφημίσεων βάσει του ιστορικού περιήγησης του χρήστη, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους   ?

- πρόληψη και ανίχνευση απάτης, κακόβουλου λογισμικού ( κακόβουλο λογισμικό ή κακόβουλο λογισμικό) και διαχείρισης περιστατικών ασφάλειας   ?

- διαχείριση οποιωνδήποτε διαφορών με τους χρήστες   ?

- αποστολή εμπορικών και διαφημιστικών πληροφοριών, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη,

- οργάνωση των όρων χρήσης των υπηρεσιών πληρωμών.

 

Άρθρο 10 - Πολιτική διατήρησης δεδομένων

 

Η πλατφόρμα αποθηκεύει τα δεδομένα σας για όσο διάστημα χρειάζεται για να σας παρέχει τις υπηρεσίες της ή για να σας παρέχει βοήθεια.  

Στο μέτρο που είναι εύλογα αναγκαίο ή απαιτείται για την εκπλήρωση νομικών ή κανονιστικών υποχρεώσεων, για επίλυση διαφορών, πρόληψη απάτης και κατάχρησης ή για επιβολή των όρων και προϋποθέσεων μας, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, εάν είναι απαραίτητο, ακόμη και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας. ή ότι δεν χρειάζεται πλέον να σας παρέχουμε υπηρεσίες.

 

Άρθρο 11 - Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους

 

Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να μοιράζονται με εταιρείες τρίτων αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις ακόλουθες περιπτώσεις   :

- όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες πληρωμών, για την υλοποίηση αυτών των υπηρεσιών, η πλατφόρμα έρχεται σε επαφή με τραπεζικές και χρηματοοικονομικές εταιρείες τρίτων μερών με τις οποίες συνήψε συμβάσεις   ?

- όταν ο χρήστης δημοσιεύει, στις περιοχές δωρεάν σχολίων της πλατφόρμας, πληροφορίες προσιτές στο κοινό   ?

- όταν ο χρήστης εξουσιοδοτεί τον ιστότοπο τρίτου να έχει πρόσβαση στα δεδομένα του   ?

- όταν η πλατφόρμα χρησιμοποιεί υπηρεσίες παροχέα για την παροχή υποστήριξης χρηστών, υπηρεσιών διαφήμισης και πληρωμών. Αυτοί οι φορείς παροχής υπηρεσιών έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα δεδομένα του χρήστη, στο πλαίσιο της εκτέλεσης αυτών των υπηρεσιών και έχουν συμβατική υποχρέωση να τα χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών που ισχύουν για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. προσωπικό   ?

- εάν απαιτείται από το νόμο, η πλατφόρμα μπορεί να διαβιβάζει δεδομένα για να απαντήσει σε αξιώσεις κατά της πλατφόρμας και να συμμορφωθεί με διοικητικές και δικαστικές διαδικασίες   ?

 

Άρθρο 12   - Εμπορικές προσφορές

 

Είναι πιθανό να λάβετε εμπορικές προσφορές από τον εκδότη. Εάν δεν το επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:   contact@trouveenligne.com

Τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τους εταίρους του εκδότη για σκοπούς μάρκετινγκ. Εάν δεν το επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:   contact@trouveenligne.com

Εάν, κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης με τον ιστότοπο, έχετε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε συλλογή, οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση και οποιαδήποτε πράξη που μπορεί να συνιστά προσβολή της ιδιωτικής ζωής ή της φήμης των ατόμων. Ο εκδότης απορρίπτει κάθε ευθύνη από αυτή την άποψη.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται για μια περίοδο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Άρθρο 13   -   μπισκότα  

 

Τι είναι ένα "   κουλουράκι   "   ;

Α «   κουλουράκι   »Ή ο plotter είναι ένα ηλεκτρονικό αρχείο που κατατίθεται σε ένα τερματικό (υπολογιστής, tablet, smartphone, ...) και διαβάζεται για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης ενός ιστοτόπου, της ανάγνωσης ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της εγκατάστασης ή του χρήση λογισμικού ή κινητής εφαρμογής ανεξάρτητα από τον τύπο του τερματικού που χρησιμοποιείται   (πηγή   :   https://www.cnil.fr/fr/cookies-traceurs-que-dit-la-loi   ).

Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο,   μπισκότα   Από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τον συγκεκριμένο ιστότοπο ή / και τρίτες εταιρείες μπορεί να κατατεθεί στο τερματικό σας.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης πλοήγησης σε αυτόν τον ιστότοπο, ένα επεξηγηματικό banner σχετικά με τη χρήση του «   μπισκότα   Θα εμφανιστεί. Ως εκ τούτου, με τη συνέχιση της πλοήγησης, ο πελάτης ή / και η προοπτική θα θεωρηθούν ενημερωμένοι και θα έχουν αποδεχθεί τη χρήση των εν λόγω   μπισκότα   ». Η συναίνεση που δόθηκε θα ισχύει για περίοδο δεκατριών (13) μηνών.   Ο χρήστης έχει την επιλογή να απενεργοποιεί τα cookies από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.  

 

Όλες οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν   θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την παρακολούθηση του όγκου, του τύπου και της διαμόρφωσης της επισκεψιμότητας μέσω αυτού του ιστότοπου, για την ανάπτυξη του σχεδιασμού και της διαμόρφωσης και για άλλους διοικητικούς και προγραμματικούς σκοπούς και γενικότερα για τη βελτίωση της υπηρεσίας που σας προσφέρουμε .

 

Τα παρακάτω cookies είναι παρόντα σε αυτόν τον ιστότοπο:  

 

 

Μπισκότα Google:

- Google Analytics : για τη μέτρηση του κοινού του ιστότοπου. 

- Διαχειριστής ετικετών Google: διευκολύνει την εφαρμογή ετικετών στις σελίδες και επιτρέπει   διαχείριση ετικετών Google.  

- Google Adsense : διαφημιστική αντιπροσωπεία της Google που χρησιμοποιεί ιστότοπους ή βίντεο YouTube ως υποστήριξη για τις διαφημίσεις της.  

- Google Dynamic Επαναληπτικό μάρκετινγκ : σας επιτρέπει να προσφέρετε δυναμική διαφήμιση με βάση προηγούμενη έρευνα.  

- Μετατροπή Google Adwords : εργαλείο για την παρακολούθηση διαφημιστικών καμπανιών adwords .  

- DoubleClick : Μπισκότα διαφήμισης της Google για διανομή πανό.

 

  

ο   η διάρκεια ζωής αυτών των cookies είναι δεκατρείς μήνες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση, τη διαχείριση και τη διαγραφή του "   μπισκότα   Για κάθε τύπο προγράμματος περιήγησης, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο   :   https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-tils-pour-les-maitriser .

Άρθρο 14   -   Φωτογραφίες και εκπροσώπηση προϊόντων

Οι φωτογραφίες προϊόντων ή / και υπηρεσιών που συνοδεύουν την περιγραφή τους δεν είναι συμβατικές και δεν δεσμεύουν τον εκδότη.

Άρθρο 15   -   Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παρόντες όροι χρήσης του χώρου διέπονται από το γαλλικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της έδρας του εκδότη, με την επιφύλαξη της κατανομής ειδικών ικανοτήτων που απορρέουν από κείμενο συγκεκριμένου νόμου ή κανονισμού.

Άρθρο 16   -   Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε ερώτηση, πληροφορίες για τα προϊόντα που παρουσιάζονται στον ιστότοπο ή για τον ίδιο τον ιστότοπο, μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα στην παρακάτω διεύθυνση   :   contact@trouveenligne.com